21. november 2011

Metamorfoser

Af Mia Greve


I denne uge løber Ørestad Gymnasiumsmulti-medieforestilling Metamorfoser af stablen. Stykket er en moderne genopførelseaf den romerske digter Ovids værk af samme navn – men glem alt om langtruknedigtoplæsninger og hovedet-i-hånden amatørteater, for det bliver et brag afmusik, fantastiske medieproduktioner og storslået skuespil!
Vi glæder os meget til at byde dig velkommen her på gymnasiet til et brag af en forestilling som kører både onsdag, torsdag og fredag!


OEG Primetime bringer her en smule baggrundsviden, samt billeder fra øveweekenden.
Skynd dig at købe billet :-)





Publius Ovidius Naso, eller for nemheds skyld bare Ovid, var en hyggelig fætter. Ikke alene skrev han det 15-bøger lange digt Metamorfoser, der efter adskillige omskrivninger er blevettil vores forestilling, han blev også landsforvist fra det augustinske kongerige – Rygterne derom er mange, men et af dem går blandt andet på at han så kejser Augustus ”sove med en dreng”. Andre siger, at han selv havde forhold til forskellige kvinder i kejserens familie, og igen et tredje antyder, at der vist var et eller andet med hans egen søster.



Efter sigende deltager over 70 elever i forestillingen. Der er skuespillere, lydteknikere, musikerer, mediefolk, scenografi-ansvarlige, sangere og dansere, der har investeret adskillige sene eftermiddage og en øveweekend i stykket, som har premiere på onsdag.


Det kræver kompetence at styre de mange – måske knap så ivrige, her lørdag eftermiddag.
Her dirigerer Mette Asaa den allerførste scene. Hun er, blandt adskillige andre utroligtudholdende lærere, en stor del af, at dette projekt kan lykkedes.






Tak til alle der bidrager. Vi glæder os meget til at se stykket!



Ingen kommentarer:

Send en kommentar