13. januar 2013

Nye medarbejdere søges


Vil du gerne være journalist? Eller har du en drøm om en dag at arbejde indenfor medieverdenen? Så er der en god mulighed for at øve dig nu! OEG Primetime, skolens elevdrevne nyhedsredaktion, søger nu en producer, en vært og en kameramand/klipper. Det skyldes, at vores tre kollegaer Alexander, Caroline og Daniel til sommer bliver studenter. Hvis du synes det lyder spændende, så læs videre!

OEG Primetime består af otte mennesker fordelt på to hold, som arbejder hver anden uge. Hvert hold har en vært, producer, kameramand og skriver, som sørger for, at der hver uge bliver udgivet et nyt videojournalistisk afsnit og en ny artikel. Derudover har alle ansatte et samlet redaktionsmøde én gang om ugen, hvor vi tilrettelægger ugens udgivelser og snakker om, hvilke emner vi gerne vil tage op.

Formålet med OEG Primetime er selvfølgelig at informere eleverne om de ting der sker på skolen, men vores vigtigste opgave er at være elevernes talerør, hvis der er problemer, som skal debatteres.

Som producer er dit job at stå for alle de praktiske ting. Det vil sige at du i høj grad er med til at tilrettelægge afsnittene, aftale interviews og sørge for, at de praktiske ting, som lyd osv., fungerer under optagelser. Du må meget gerne tænke kreativt, når vi skal finde på nye afsnit.

Værtens rolle er den mest synlige og det indebærer, at du er afsnittets motor. Som vært skal du kunne agere foran et kamera, evt. også til samlinger på skolen, og du skal være frisk på at tale med en masse mennesker - både bag og foran kameraet. Som vært skal du forberede dine interviews, spib og spab til hvert afsnit du laver.

Sidst og ikke mindst er en af de vigtigste stillinger kameramand/klipper. Vi forventer at du har en vis form for mediefaglig erfaring, hvad enten det er fra efterskole/10. klasse eller her fra gymnasiet. Kameramanden filmer afsnittene, er med til at beslutte locations, og står for redigeringen bagefter. Det gælder både klipning, men også at lægge titler på og udgivelse af afsnittet.

Praktisk info:

Det er kun 1. og 2.g’ere, som kan søge. Du kommer til at arbejde ca. 5 timer hver anden uge. Herudover er der et ugentligt redaktionsmøde. 

Jobbet er lønnet med 121 kr. i timen.

Ansøgningsfristen er den 20. februar 2013. Du må gerne sende et produkt med, hvis du har lavet noget tidligere, som du tror vi kan have interesse i at se.

Du kan enten sende ansøgningen, som en vedhæftet fil på Facebook (OEG Primetime) eller til vores mail oeg.primetime@gmail.com. Hvis du har yderlige spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at skrive til os eller hive fat i en fra redaktionen.

Hvis vi synes godt om din ansøgning, kan vi godt finde på at bede dig om at være med på sidelinjen, når vi filmer et af vores afsnit. Vi har desværre ikke mulighed for at betale dig for dette.

Hvis du bliver ansat, forventes du at kunne begynde efter påske.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar